Företaget

Vi grundade Wanhan Porvoon Fabriikki år 2008. Då tyckte vi att det saknades från marknaden ett riktigt mjöd, som skulle smaka gott och vara packat i en vacker flaska. Vi hade rätt. I dagens läge är Wanhan Porvoon Fabriikkis Hemlagade mjöd det mest sålda premium mjödet i hela Finland. Under årens lopp har produktlinjen med traditionella drycker ökat och Mingla varumärket står för den nya trendiga produktlinjen. Klart är, att det var och är fortfarande Gamla Borgå som inspirerar oss.

Vi har massor av idéer! Vi har en stark uppfattning om hur en god produkt ska se ut och hur det ska smaka så att både vi och våra kunder kan vara nöjda med resultatet. Vi har ingen produktionsanläggning eller kunnande inom den industriella produktionen. Det är därför vi använder inhemska samarbetspartner för produceringen av våra produkter. Vi har faktiskt en hel del kunnande inom livsmedelbranschen här i Finland och dessa duktiga medarbetare vill vi sysselsätta. ”Gör det som du är bra på” tycker vi! Framförallt är Wanhan Porvoon Fabriikki en idefabrik . De galnaste ideérna flyger iväg från vår fabrik och iden har fått sin sista uppfyllelse då Ni, våra ärade kunder, hittar våra produkter i er närbutik!

Tack ärade kunder för att vi fortfarande får jobba med det vi älskar. Även i fortsättningen vill vi erbjuda er inhemska produkter av hög kvalitet. Vi tror att en kontinuerlig produktutveckling, produktinnovationer och att överträffa alla förväntningar garanterar framgången.

Pekka och Charlotta Jatkola