Yritys

Perustimme Wanhan Porvoon Fabriikin vuonna 2008. Tuolloin meillä oli vahva näkemys siitä, että markkinoilta uupui oikea, hyvän makuinen sima pakattuna kauniiseen pakkaukseen. Olimme oikeassa, tänä päivänä on Wanhan Porvoon fabriikin Kotisima markkinajohtaja premium simojen kategoriassa. Vuosien varrella on perinnejuomaperheemme kasvanut ja uudenlaista trendikkäämpää tuotesarjaa edustaa Mingla-tuoteperhe. Wanhaa Porvoota asuinympäristönä ei sovi unohtaa, sillä se jos mikä myös inspiroi meitä alussa ja tekee sitä yhä.

Olemme ideanikkareita! Meillä on vahva käsitys siitä, millaiselta hyvän tuotteen tulee maistua ja miten se tulee pakata, jotta lopputulos miellyttää meitä ja asiakkaitamme. Meillä ei ole tuotantotiloja eikä teollisen tuotannon osaamista, tämän vuoksi käytämme kotimaisia yhteistyökumppaneita tuotteidemme valmistuksessa. Meillä Suomessa on valtavasti elintarvikealan osaamista ja nämä osaajat haluamme työllistää. Jokainen tehköön sen, minkä parhaiten taitaa! Wanhan Porvoon Fabriikki on ennen kaikkea ideafabriikki, josta hulluimmatkin ideat lähtevät lentoon ja saattavat päätyä tuotekehityksen kautta tuotantoon. Idea on saanut lopullisen täytäntönsä, kun Te, arvoisat asiakkaamme, löydätte tuotteemme lähikaupastanne!

Kiitos teille asiakkaille siitä, että työt eivät ole loppuneet. Jatkossakin haluamme tarjota teille laadukkaita kotimaisia tuotteita ja uskomme, että jatkuva tuotekehitys, innovaatiot sekä odotusten ylittäminen ovat resepti menestykseen.

Pekka ja Charlotta Jatkola